Pernilla Axeheim, Victoria Hemby, Lovisa Liljeberg, Katarina Nikolic och Franci Ståhl är de fem tjejerna som detta år har drivit utskottet Vandalerna. Pegasus har pratat lite med de ansvarsfulla tjejerna för att höra hur framtidsvisionerna låter för detta omtyckta utskott.


Med tjejernas sammanhållning i fokus har de den gånga terminen arrangerat bland annat en mycket lyckad myskväll samt bidragit med inget mindre än en chokladfontän, en helt vanlig skoldag.


Med hjälp av en stöttande kår och utökad budget jämfört med tidigare år brainstormas det förfullt om framtida planer såsom fester, middagar, gästföreläsare, modevisningar och sleepovers. Detta för att skapa större attraktion och på så vis ta utskottet till en annan nivå genom att locka elever från fler årskurser och eventuellt även killar.


Tjejerna medger att de haft det en aning tufft framförallt ekonomiskt, och därför fått anstränga sig mycket genom att bland annat baka själva och blivit sponsrade av butiken Kenja. Med en större budget har de tankar om galnare events som att bjuda in Zara Larsson eller hyra segways.


Traditionsenligt överlåts de fem platserna i Vandalernas styrelse till fem nya tjejer till nästa år. Vid intresse att sitta i Vandalernas styrelse uppmanas ni att skriva till Vandalerna på Facebook och därefter kommer man kallas till intervju. Vi vill passa på att tacka årets vandaler för ett bra jobb och önskar stort lycka till kommande styrelsemedlemmar, vem det än blir!


  1. -Adèle Horn


 

Vandalerna af ProCivitas