Till den avgående elevkårsstyrelsen

Ännu ett år har snart gått, mitt sista på ProCivitas, och jag sitter och funderar över hur lyckligt lottade vi är. Närmare bestämt hur lyckligt lottade vi på ProCivitas är som har turen att få ta del av den underbara elevkåren på skolan. För det är precis vad den är – underbar! Att varje dag när man kommer till skolan, få mötas av en gemenskap och stämning som är få skolor förunnat, det är er förtjänst Elevkåren af ProCivitas. Det är ni som under många år byggt upp denna gemenskap och det är jag väldigt glad för. Det jobb som ni i styrelsen lägger ned, dag in och dag ut, året om – det är beundransvärt. Ett stort tack ska ni ha!


Under det gångna året har jag och mina medmänniskor på skolan fått uppleva en kår som drivits av en mycket kompetent styrelse. Elevkåren har, precis som en bra kår ska göra, bidragit med glädje och skratt till en vardag som annars bara hade bestått av lektioner och plugg, och allt som kåren har gjort har varit av absolut högsta klass. Det första beviset på elevkårsstyrelsens engagemang och kreativitet fick ettorna redan deras första dag i form av Lammguiden. Sedan rullade det bara på, med fler och fler evenemang som ProCivitas aldrig tidigare skådat. Det extremt uppskattade gummibåtsracet, skräckkvällen i samband med Halloweek, Fund Day Friday samt kårens julkalender och julaktiviteter, för att nämna några. Därtill ett nästan oändligt antal skattjakter med allt ifrån dödskallar till påskägg och till och med en riktig skattkista. Men det slutar inte där. Elevkårsstyrelsen har även på ett föredömligt sätt lyckats bibehålla och förbättra de traditioner som funnits på ProCivitas sen innan, samtidigt som de också fokuserat på att utskotten ska få mer utrymme och fokus i kårverksamheten. Det är ett fantastiskt år som vi har bakom oss och jag är alltid lika glad att jag har fått chansen att gå på vår enastående skola.


Slutligen, med årsmötet runt hörtet, vill jag passa på att önska den nya elevkårsstyrelsen (vilken det än må bli) lycka till – samtidigt som jag vill rikta ett mycket stort tack till den avgående! Ni har gjort ännu ett år på ProCivitas oförglömligt! Tack Alice Pavin, Anna Lindell, Charlotte Widén, Keiwan Mosaddegh, Carl-Magnus Öhrström, Jakob Sollbe och Anna Nilsson (och nej Anna, du är inte minst viktig bara för att du står sist)!


- Trea som tycker styrelsen får rent för lite cred för allt arbete de lägger ned i elevkåren

 
Tryckt upplaga../Pegasus/Tryckt_upplaga.html../Pegasus/Tryckt_upplaga.htmlshapeimage_2_link_0