Svar till insändaren som kritiserade valberedningen

Hallå anonyma personer!


Jag, Edvin Edlund är tydligen en väldigt charmig Ystadbo som har slängt ur mig en massa skit och tomma ord, och har lovat det ena saken efter den andra. Min första fråga är då, vad är det jag har lovat? Vad jag kan se på min kampanjsida så har jag ENBART lagt förslag som HADE kunnat genomföras. Ett genomförande ligger långt fram i tiden från det att ett förslag läggs. De utpekade parterna (Borgar och Petri) har inte blivit informerade om våra förslag, utan det är för mig då en senare en senare fråga. Handelsutskottet har vi varit i kontakt med och fått som svar att kårkläderna ej går att sälja via internet, för att då hade den handeln ansetts vara företagsverksamhet. Det har vi köpt, men vi har fortfarande aldrig lovat något. Utan vår tanke var att ha en hemsida som hade varit ett verktyg för alla utskotten på skolan, är då vårt exempel att kunna visa kårkollektionen på hemsidan, och sedan hänvisa intressenter till Handelsutskottet.


Att jag skulle vara flummig stämmer delvis. Men det viktiga är att VETA i vilka situationer jag är flummig i. Jag är flummig i samtal med vänner och bekanta, på min fritid och så vidare. Men du anonyma person ska lära känna mig innan du/ni ger er in på personangrepp. Jag kan lova dig/er och alla ni andra som har läst din/er insändare, att när jag blir involverad i projekt och placeras/väljs in grupper som ska leverera, är jag långt i från flummig. Jag älskar att leverera till andra, och jobbar oerhört mycket med det projekt jag är med i, såväl som i skolan och utanför skolan.


Men vill ni och kan lova mig att göra det bättre än vad jag skulle ha gjort det så tycker jag att du/ni ska ger er tillkänna och utmana mig och resten av valberedningens förslag. Det är bara att köra! Sluta upp med att vara bitter.


Ha det gott och ha en bra söndag!


- Edvin Edlund

Tryckt upplaga../Pegasus/Tryckt_upplaga.html../Pegasus/Tryckt_upplaga.htmlshapeimage_2_link_0