Pegasus Adventskalender


Så här i juletider tänkte vi på Pegasus bjuda på lite smått och gott i väntan på det efterlängtade jullovet. Varje advent dyker det upp något nytt, och vad kunde vara bättre att inleda med än lite fun facts om våra kära lärare?!


Vem i personalen tror ni att vi kan höra spela bas enbart genom en snabb sökning på Spotify? Jo, allas vår älskade Poya så klart! I 10 år spelade han bas i death metal-bandet Breakpoint Down, och deras låtar finns fortfarande på Spotify, så det är bara att lyssna. Om man får önska uppträdanden till julavslutningen är vi nog många som skulle rösta på ett death metal-framträdande av Poya iklädd sina glittriga tights med tillhörande blå fjäderboa!

Vi har ju dock en väldig massa andra härliga lärare också, som även de har en och annan skojig berättelse att dela med sig av… Därför vill vi passa på att ta en liten throwback till för två år sedan. Majoriteten av skolans nuvarande elever har trots allt inte fått ta del av den julkalender vi då presenterade, och detta innebär att de verkligen missat något! Av den anledningen länkar vi nu denna fantastiska julkalender och önskar trevlig läsning!Klicka här för: Pegasus julkalender