Pegasus presentation - Lovisa Bergdahl - Chefsredaktör

Kära Proccekidz!


Terminen är nu i full gång och så är är även vi! För att kicka igång läsåret 2016/2017 för Pegasus del tänkte vi oss en inledning i form av presentationer av oss på redaktionen, så here we go!


Lovisa Bergdahl är mitt namn, och jag har i år tagit över rollen som chefredaktör för vår kära skoltidning. Det är första året som ingen av grundarna för utskottet finns kvar på skolan, och jag måste medge att jag känner pressen lite av att ta över efter Legendary Livman. Känner mig dock även ärad över att få detta uppdrag, och vi ska förhoppningsvis lyckas driva vidare detta utskott med värdigheten i behåll!


Så, vem är jag då? En blondin på 18 år som ofta pratar innan jag tänker är en mycket relevant beskrivning av mig. Den underbara, fantastiska, ja, rent av magiska åldern 18 vittnar om att jag går i trean och detta, mina kära vänner i de lägre årskurserna, är precis lika fett som det verkar. Detta vågar jag påstå trots att det bara gått några få veckor in på terminen med tanke på att jag i skrivande stund sitter här och funderar över vad jag ska ha på mig under kvällens nedräkningsfest. Dessutom ska jag som den ekonom jag är starta UF-företag i år, för att även nämna en aktivitet som faktiskt hör hemma i skolans lokaler, vilket jag är mycket taggad inför!


Utanför skolan har jag ständigt många bollar i luften; är det inte träningar och tävlingar från hästryggen så är det weekendresor med min bästa kompis, jobbpass i Espresso House lokaler eller styrelseuppdrag för min före detta ridklubb. Hela tiden ska det hända något och tålamod är inte min starka sida… Inte bollsinne heller för den delen, men trots det har jag bestämt mig för att i år dribbla alla bollar i mål, och jag hoppas att ni vill heja på när det kommer till den med ett Pegasus-märke på!


Jag ser fram emot detta läsår och hoppas att ni är lika taggade som jag!!


– Lovisa Bergdahl, Chefredaktör