Igår var det dags för ProCivitas årliga föreningstorg där alla Elevkårens utskott får visa vad de går för. Många av dem var på plats för att rekrytera nya medlemmar bland såväl små lamm som äldre elever som öppnat ögonen för nya intressen och områden. Det åts godis och skrevs på namnlistor i rasande fart och det verkar som att det flesta är nöjda med dagen!


Bland utskotten fanns allt från gamla klassiker som Traditionalisterna af ProCivitas och PCCAC till nykomlingar som Hogwarts af ProCivitas och Diplomacy and Debate Council of ProCivitas, men även skaparna bakom de två senaste årens publiksuccéer: Spex af ProCivitas. Vissa av utskotten har varit lite passiva under förra året men har nu utlovat mängder av spännande aktiviteter, vilket vi självklart ser fram emot! Även nykomlingen Hogwarts af ProCivitas gick ut hårt och har redan utlovat ett framtida Harry Potter-jeopardy i samarbete med allas vår Stefan Kronander. Det kan ju bara bli bra!


På det stora hela ser det ut som att det kommande läsåret kommer att bli ett väldigt spännande ett och vi hoppas att resterande Procce-elever är lika taggade som vi på redaktionen!
– Lovisa Bergdahl
Föreningstorget 2015