För att styrelsen inte är till för det sociala spelet

Imorgon är det dags för val, imorgon kan vi fortsätta vår tid på ProCivitas med en styrelse som faktiskt kommer att göra något eller med en som endast söker den status som elevkåren innebär. Jag kommer fatta mig kort då valet enligt mig borde vara självklart. Vi behöver en styrelse som uppvisat engagemang under hela året, inte bara under de senaste veckorna!  Att vinna ett val för att man har manipulerat sina motståndare att gå ner i positioner eller för att man varit så elak mot dem så att de gråter är enligt mig inte en ärofylld vinst.

 

Styrelsen ska inte bestå av människorna som endast kandiderar för att spela det sociala spelet, utan de som faktiskt kommer arbeta aktivt får att vi andra ska få det så bra som möjligt. Människor som sedan dag ett på denna skola har visat engagemang och disciplin oavsett uppgift och som aldrig skulle drömma om att kränka sina konkurrenter.

 

Imorgon är det dags för oss att göra ett val. Imorgon kan vi ha en ny styrelse som kan bestå av människor (baserat på valberedningens förträffliga förslag) som inte ens kan lämna in sina vanliga skoluppgifter i tid, ska de då förväntas kunna lämna in en årsrapport? Jag vet vilka jag kommer rösta på imorgon, och de är dem som under året visat att de har vad som krävs för att göra vår vistelse på skolan ännu bättre.

Actions speaks louder than words.


- Anonym

Tryckt upplaga../Pegasus/Tryckt_upplaga.html../Pegasus/Tryckt_upplaga.htmlshapeimage_2_link_0