Hejsan!


Roligt att valet engagerar många. Såklart vill jag bemöta det som skrivs om mig i insändaren.


"Ebba säger att hon hoppas att folk ska “rösta med hjärtat” utan några direkt idéer, kontakter eller erfarenheter.” Enligt citatet vill denna anonyma person veta mina idéer. Att sitta i en elevkår är inte alltid att uppfylla sina egna idéer. En elevkår ska vara sammansatt med de kompetenser som behövs för att genomföra idéer på ett bra sätt. Att se till skolans, elever och lärarnas bästa är en självklarhet.  Med olika ansvar kan vår nya elevkår göra skillnad - som då också märks.


Tre konkreta ideér:


Ett

Har du sommarjobb? För vissa är det lätt fixat, med de rätta kontakterna och andra får kämpa lite mer. Min idé är att få författaren till Jobbsökardjungeln att köra en föreläsning hos oss. Linus Zackrisson kan, nu krävs det bara att skolledningen avsätter tid och pengar. Jag är övertygad om att hans föreläsning kan göra skillnad för dig eller din klasskamrat.


Två

Visste du att St: Petris Elevkår gärna vill ha ett båtrace mot oss innan sommarlovet. Den nya styrelsen kan ta tag i denna fråga så fort valet är genomfört.


Tre

Att fixa PPP med temat ”utspark” för treorna hade varit ett prima tillfälle för oss alla att säga ”hejdå och lycka till”.


Till sist ett tänkvärt citat

”Erfarenhet är inte vad man upplever. Det är vad man gör med det man upplever."


Rösta med hjärtat!

Ebba Holm

Ett svar från Ebba Holm

Tryckt upplaga../Pegasus/Tryckt_upplaga.html../Pegasus/Tryckt_upplaga.htmlshapeimage_2_link_0