Om Pegasus

ProCivitas af Pegasus startades 2013 av dåvarande ettorna Maiken Anderberg och Aida Saketi. De kände avsaknaden av en skoltidning – var fanns ett sätt där man som elev kunde få uttrycka sina åsikter och tankar, var kunde man ta del av nyheter på skolan?


Pegasus tog ordentlig fart under våren 2014 och är nu en väletablerad skoltidning som främst bedriver sin verksamhet på denna webbsida. Redaktionen består av medlemmar från samtliga årskurser, vars kontaktinfo du finner under fliken “Kontakt”. Pegasus strävar efter att vara en väluppdaterad webbtidning som följer upp och rapporterar om aktuella händelser både på och utanför skolan.


Vi är mer än positiva till all feedback och insändare som ni elever bär på. Om du är sugen på att skicka in en insändare – tveka inte! Allt seriöst är välkommet och kommer att publiceras. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera texter med kränkande inslag. Vill ni att insändaren publiceras anonymt kan ni skriva detta i mejlet. Våra skribenter kommer ta hänsyn till detta och inte ge ut er identitet. Ni kan skicka insändare till oss på Facebook, info@pcpegasus.se eller fylla i formuläret nedan. Man kan även kontakta någon specifik redaktionsmedlem om man känner sig trygg med att lämna över sin insändare till denne.